Rrefim mbi Dy Qytete

nga Çarls Dikens #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Turmat vërsulen të tërbuara në rrugë dhe rreziku përgjon ngado. Lusi Manet, gjysmë angleze, gjysmë franceze, jeton e qetë me familjen e vet në Londër. Pasi ka shpëtuar të atin shumë vjet më parë, ajo ndihet e sigurt. Po dora e gjatë e përgjakur shtrihet për të kapur atë dhe familjen e saj, duke i shtyrë në një rrezik gjithnjë e më të madh.

Dashuria, besnikëria, miqësia dhe vetë jeta kërcënohen në librin më dramatik e të paharrueshëm të Çarls Dikensit.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !