Aventurat e Hakëlberi Finit

nga Xhek London #Roman; Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Hakëlberi Fini ikën nga babai i tij i keq e pijanec, i cili përpiqet t’i vjedhë thesarin. Haku miqësohet me Xhimin, një skllav i arratisur; dhe së bashku lundrojnë drejt lirisë mbi një trap, përgjatë rrjedhës së Misisipit. Ndërsa udhëtojnë tok, ata takojnë vjedhës dhe vrasës, mashtrues dhe shitës ambulantë. Tregimi, pa kohë, i Mark Tueinit mbi miqësinë dhe aventurën na shfaq një djalë, që rritet dhe mëson mbi dhimbjet dhe kënaqësitë e jetës!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !