Ishulli i Librave 

nga Dominique Fortier #Roman #Historik; #Mister; #Letërsia Kanadeze

Përktheu: Vladimir Bako

Nr i faqeve: 168

Përshkrim i shkurtër

Në kohërat më të ndritura për bibliotekën e vet, Lartësia-Sen-Mishel ishte e njohur si Qyteti i Librave. Pikërisht këtu, mes mureve të ngrysyra të abacisë, bëri strehë, në shekullin e pesëmbëdhjetë, një piktor i përndjekur nga kujtimi is ë dashurës. Në këtë truall, midis qiellit dhe detit, e gjen pesë shekuj më pas një romanciere që kërkon ngaherë tokën e librave. Këta do të ritakohen mbi faqet e një blloku xhepi të harruar në shi.

Ethshëm dhe me inteligjencë, Dominique Fortier gdhend në shpirtin tonë një tekst në natyrën e zbulimit, i cili ka fortësinë e shkëmbit dhe dalldinë e anijeve të braktisura. Në të njëjtën kohë, roman dhe bllok shënimesh, Ishulli i Librave është një homazh përrallor ndaj librave dhe atyre që i krijojnë.

Çmimi: 600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !