Numërimi Mbrapsht për Vitin 1000

nga Kejt MekMullan #Roman

Autorë: Kejt MekMullan

Është viti 999 dhe fundi i botës po afron… së paku, sipas një profecie të mistershme. Por Uiglafi takon një djalë, i cili pretendon se vjen nga e ardhmja. Ai quhet Zak dhe thotë se ë prova e gjallë se pas vitit 1000 ka jetë! Ç’do të bëhet me heronjtë tanë dhe me botën? A do të arrijnë ata ta kthejnë Zakun në kohën e vet?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !