Njeriu me Maskë Hekuri

nga A. Dyma #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 138

Përshkrim i shkurtër

Muskëterët kthehen në një tjetër aventurë ngacmuese! Këtë herë një sekret i tmerrshëm kërcënon të rrëzojë fronin e Francës. Aramisi, Atosi, Portosi dhe D’Artanjani duhet të mblidhen edhe një herë për t’i shërbyer mbretit të tyre dhe për të shpëtuar vendin! Arrijnë ata ta zgjidhin misterin, që fshihet te…

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !