Një Botë me Përralla 3

Mblodhi dhe Shqipëroi: Dritan Koka

Titujt e përrallave

Ali Babai dhe dyzet hajdutët, Gjiganti egoist, Xhovanino kërkoi vdekjen, Tri Qitrot, Pallati i mbretëreshës së dënuar, Kripa, Një natë në parajsë, Nusja sirenë, Injoranti, Arusha, Nusja që jetonte prej erës, Historia e një gruaje dhe e pesë mëtuesve të saj, Zanat, Fyelli magjik, Breshka e magjepsur, Këpuca e artë, Tri tjerrëset, Pipi, majmuni ngjyrë rozë, Princi bretkosë, Gjarpri i madh i ujit, Brumbulli, miu dhe bulkthi, Kokëbretkosa, Mbreti derr, Hundargjendi, Veza e zezë, Tre xhuxhët e pyllit, Ti-tiriti-ti, Zogu i artë, Njeriu i egër, Dhurata e zjarrit

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !