Një Botë me Përralla 2

Mblodhi dhe Shqipëroi: Dritan Koka

Titujt e përrallave

Flaka e dëshirave, Forca e dashurisë, Princi që u martua me nje bretkosë, Rrëfyesi i përrallave, Mbreti rojtar derrash, Furra, Perandori dhe zanat, Libri i madh i magjive, Nëna e keqe, Muzikantët e bremenit, Nukedi, Baresha dhe oxhakfshirësi, Peshku i artë, Rrobaqepësi dinak, Pa veshë, Tre muzikantë, Tri dëshirat, Dielli, hëna dhe talia, Java e një elfi të vogël, Nusja e bardhë dhe nusja e zezë, Një rrokaqiell në det, Shi ksuanzao, Dhia dhe tre kecat, Djali i tij prift, Miushi, Tri hajmalitë, Sindbad detari, Udhëtimi i dytë i sindbad detarit, Udhëtimi i tretë i sindbad detarit, Udhëtimi i katërt i sindbad detarit

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !