Mëso me Pufët - Numrat

Autori:  Peyo

Përktheu: Ajsela Koka

Mëso të shkruash numrat dhe të numërosh nëpërmjet ushtrimeve

dhe lojërave njëra më zbavitëse se tjetra!

Çmimi: 300.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !