Medalja e Kuqe e Kurajes

nga Stefan Krejn #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ersi Terolli

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Hero apo Frikacak!

Është viti 1863. Vendndodhja: Lufta Civile, konflikti më i përgjakshëm i Amerikës. Henri Flemingu, një djalosh nga fshati, në radhët e Unionit, është plot emocione, teksa bashkë me shokët e vet ushtarë presin nisjen e betejës së tyre të parë. A do të bëhet Henri heroi që ëndërron të jetë? Do t’i shpëtojnë ai dhe shokët zjarrit vdekjeprurës të armikut? Dhe kush është armiku, në mos po djem të tjerë amerikanë si ai vetë? Frika dhe kuraja ekzistojnë njëherësh, ndërsa çdo burrë bën rrugëtimin e tij përmes zjarrit të luftës, në përpjekje për të marrë medaljen e kuqe.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !