Mbretëresha e Kukudhëve të Errësirës 2

nga Francesco Bedini Ilustrimet nga Stefano Tambellini #Roman

Nr i faqeve: 176

Çmimi në kopertinë: 700 L

Përshkrim i shkurtër

Odini nuk ishte një maçok si gjithë të tjerët, sepse… epo, ishte Odini i vërtetë, perëndia nordik i poezisë dhe i luftës, i rimishëruar në trupin e një maçoku me një sy. Falë sakrificës së tij kemi ndaluar fundin e botës, por mendimi që nuk do ta shihja më kurrë më bënte të ndihesha… Me kë po tallem kështu? Me siguri maçoku im do të kthehet. Emri i tij është Odin, jo Borëbardha ose Fafi. Kemi ende nja dy punë për të sistemuar unë dhe ai. Së bashku. Ose, së paku, kështu shpresoj…

Kjo vepër është përkthyer falë kontributit të Qendrës për Librin dhe Leximin të Ministrisë së Kulturës Italiane.

Çmimi: 700.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !