Tokat e Kurajës, Krenari e Thyer 1

nga Erin Hunter #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 316

Përshkrim i shkurtër

NJË LUAN i përzënë nga tufa e tij.

NJË ELEFANT që mund të lexojë kockat e të vdekurve.

NJË BABUIN që ngre krye ndaj fatit të vet.

Për breza me radhë kafshët e rrafshinave të Afrikës janë sunduar nga një kod i pandryshueshëm: vrit vetëm për të mbijetuar. Por ekuilibri i brishtë midis grabitqarëve dhe preve tani qëndron në dorë të këtyre tre heronjve të pazakontë…

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !