Maçoku Im Quhet Odin 1

nga Francesco Bedini Ilustrimet nga Stefano Tambellini #Roman

Nr i faqeve: 176

Çmimi në kopertinë: 700 L

Përshkrim i shkurtër

Maçoku im quhet Odin dhe ka vetëm një sy, pikërisht si perëndia nordik i poezisë dhe i luftës. Unë jam Aldoja dhe kam një motër të bezdisshme me emrin Petra. Kohët e fundit kanë ndodhur disa ngjarje të çuditshme rreth shtëpisë sonë. Korba të mëdhenj, hije ujqish, një pemë gjigante e shfaqur në pyll… Eh… Po sikur t’ju thosha se maçoku im jo vetëm quhet Odin, por është Odini dhe se po përgatitet të shpërthejë një luftë kundër fuqive të errëta? Por mos kini frikë. Me shokët e mi Xhulio dhe Sandro dhe Klubin tonë të NOVELAVE GRAFIKE jemi gati për të shpëtuar botën!

Kjo vepër është përkthyer falë kontributit të Qendrës për Librin dhe Leximin të Ministrisë së Kulturës Italiane.

Çmimi: 700.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !