Kopshti Sekret

nga Frensis H Bërnet #Roman I përshtatur për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër 

Çelësi Drejt Magjisë!

Vogëlushja Meri është një jetime e ardhur nga India për të jetuar me të afërmit në Angli. Kushëriri i saj Kolin është një djalë shëndetlig, që jeton në të njëjtën shtëpi të madhe e të ftohtë, ku Meri është dërguar. Të dy fëmijët janë egoistë e të vetmuar, të trishtuar në mënyra të ndryshme. Vetëm kur Meri gjen një çelës të vjetër e të ndryshkur, i cili hap një kopsht të fshehur prej shumë kohësh, ata mësojnë të gjejnë dashurinë dhe lumturinë. Në misterin dhe bukurinë e natyrës së gjallë, Meri dhe Kolini i kapërcejnë problemet e tyre dhe hidhen në krahët e magjisë e të mrekullirave çudibërëse, që i rrethojnë.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !