Aventurat e Tom Sojerit

nga Mark Tuein #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 132

Përshkrim i shkurtër

Tom Sojeri dhe shoku i tij i ngushtë, Hak Fini, tregojnë historira, shkojnë për peshkim dhe e quajnë veten piratë përgjatë brigjeve të lumit Misisipi. Më pas, rastësisht bëhen dëshmitarë të gjallë të një krimi të tmerrshëm! Ndonëse Tomi përpiqet të largohet nga keqbërësit, kërkimi i thesareve, apo edhe rënia në sy ndaj Beki Theçërit, ndodhitë rrëqethëse ndjekin njëra-tjetrën këtu, tek…

Aventurate Tom Sojerit!

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !