19. Jehona Kopjace

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 160

Përshkrim i shkurtër

A do të mundet kjo kopjace të mësojë të jetë origjinale?

Jehona është një nimfë miqësore që jeton në mjedisin e pyjeve malore. Asaj i pëlqen të huazojë, ose, siç mund të thotë ndokush, të kopjojë ide e formula magjike që i dëgjon nga shokët e saj studentë në Shkollën e Natyrës. Ajo thjesht nuk mund të bëjë ndryshe!

E vetmja gjë krejtësisht e saja është pema e dashur, Zemërbredhi, të cilën Jehona e mbron me shumë dashuri dhe formula magjike. Kur një rrufe e rastësishme godet Zemërbredhin, Jehona zemërthyer niset për në Akademinë e Malit Olimp, e vendosur të bindë drejtorin Zeus që t’i japë një mjedis tjetër për ta mbrojtur.

Po, me të arritur atje, duket se sjellja e saj prej kopjaceje mund të shkatërrojë një paradë të madhe në Tregun e të Pavdekshmëve! A do të mundet Jehona të fitojë mjedisin e saj të ri… dhe të kuptojë si të jetë vetvetja?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !