14. Irisi Shumëngjyrëshja

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  160

Përshkrim i shkurtër

IRISI KA NJË MISION SHUMËNGJYRËSH

Vajza perëndeshë më shumëngjyrëshe në Akademinë e Malit Olimp është Irisi. Flokët dhe flatrat e saj ndërrojnë ngjyrë në varësi të humorit! Kur drejtori Zeus e dërgon të marrë një brokë magjike, Irisit i duhet të shpalosë gjithë talentin dhe trimërinë e saj për të dalë gjallë nga Bota e Nëndheshme. Mbi të gjitha, Irisi do të krijojë një zgjidhje brilante, që ka të bëjë me udhëtimin nga AMO-ja për në vende të tjera e anasjelltas.

Do të arrijë kjo brokë magjike të shpëtojë Akademinë e Malit Olimp nga një përbindësh i tmerrshëm me emrin Tifon?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !