Inspektore Numërori dhe Vjedhja në Sheshin e Xhirimit

Autorë: Daniela Lucangeli, Adriana Molin, Nicoletta Perini, Silvana Poli

Përktheu: Ajsela Koka

Përshkrim i shkurtër

Libri-lojë për të stërvitur inteligjencën numerike në shkollën fillore

Një seri e re për të mësuar matematikën me veprimtari zbavitëse të projektuara për të stimuluar vëmendjen në proceset mendore që mbështesin të nxënit e matematikës; fuqizimin e mendimit divergjent dhe krijues; përfshirjen nëpërmjet një rrëfimi intrigues, që merr shkas nga enigmistika dhe nga didaktika nëpërmjet lojës.

Në këtë vëllim:

  • numrat nga 1 në 20
  • llogaritje me mend: mbledhje e zbritje
  • gjeometria: aftësia pamore-hapësinore, forma dhe rrotullime figurash
  • të dhëna e lidhje: mundësitë
  • masa: pesha.

 

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !