Inditë e Zeza ose Qyteti i Nëndheshëm

nga Jules Verne #Roman; #Aventurë; #Fantashkencë

Përktheu: Vladimir Bako

Përshkrim i shkurtër

Barku i minierës i zbrazur, pistonat e shkulur, pasarelat e thyera… Pellgu qymyrguror i vjetër i Ebërfoilit, në Skoci, është krejtësisht i vdekur.

Ngjarje misterioze vijojnë, sidoqoftë, të zhvillohen… Një mister i tmerrshëm duket sikur fshihet në fundin e minierës! Mes errësirës së dendur, galeritë ruajnë ende goditjet e kazmave. Kujtimet, pa dyshim! Po këto dritëza jetëshkurtra largohen pa zhurmë… Xhindet keqbërëse dhe legjendat skoceze? Një kube që vithiset, liqeni Katrina që boshatiset… Dhe ajo vajzë e terrorizuar… Për çfarë? Prej kujt? Nuk ka dyshim, një shpirt keqbërës i kanoset mjediseve! Jashtë zhurmës dhe besëtytnive, Xhejms Stari, inxhinieri i vjetër, do t’ia dalë të zbulojë tërë sekretet që ngërthen miniera e lashtë e Ebërfoilit?!

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !