Gjirafa me corape te shkurtra

nga Güliz Dülgeroğlu Küpçü; 

Përktheu: Dritan Koka

Kategoria: Revistë për fëmijë

Përshkrim i shkurtër

“Si mund të ishim të lumtur, kur ti kishe ftohtë?”

A mendoni se kafshët që jetojnë në pyll e dinë se çfarë është miqësia?

Ndoshta janë pikërisht ata që e dinë më mirë. Gjirafa me çorape të shkurtra, një histori e bukur, që thekson rëndësinë e ndarjes së gjërave me të tjerët, miqësisë dhe shoqërimit, do t’ju ngrohë zemrën, veçanërisht në ditët e ftohta.

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !