Emri i Saj Është Pasioni 

nga Alawiya Sobh #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 286

Përshkrim i shkurtër

“Kur ai burrë qe ulur përballë saj dhe e kishte vështruar drejt e në sy, i tërë trupi i qe përshkuar nga dridhma. I qenëparalizuar këmbë e duar dhe nga koka sikur i dilte zjarr.Duart zakonisht të ftohta, madje akull, i zienin. Pëllëmbët i digjnin si prush. Shpina sikur do t’i thyhej në dysh dhendërsa vëzhgonte buzët e tij, përfytyronte t’i mbyllte et’i fshihte nga shikimet e padëshiruara me një puthje. Diçka e mistershme po ndodhte në trupin e saj. Diçka që i ngjasonte dhimbjes, po nuk ishte dhimbje. Diçka që i ngjasonte një trilli gëzimi, po nuk ishte gëzim i pastër. Me sytë në lot, më pyeti nëse ajo që ndiente quhej pasion.”

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !