Bukëpjekësja Trashaluqe

Autor: Peter Svetina

Ilustrimet: Peter Škerl

Përktheu: Nikollë Berishaj

Përshkrim i Shkurtër

Bukëpjekësja trashaluqe, Margot, punon në furrë në stacionin kryesor të trenit. Ajo pjek petulla. Të freskëta dhe të këndshme! Mirëpo Margot e ka një sekret.

Një sekret të pazakontë.

Nganjëherë futet në petull, e pastaj…

Hej, shikoni, andej po vjen piktori i njohur Friderik Simitja. Vrapon mu te petulla. Është i uritur, pasi në fenerin gjigant është duke vizatuar botën. I shërben vetes petullën më të afërt, nxjerr paratë nga xhepi dhe i vendos mbi banak.

Juhuha, sa e rëndë kjo petull!

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !