Tre Muskëterët

nga Aleksandër Dyma #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 144

Përshkrim i shkurtër

“Të gjithë për një e një për të gjithë!”

Ejani me ne në Francën e shekullit të 17-të me d’Artanjanin dhe tre miqtë e tij. Ata po rrezikojnë jetët e tyre, për të shpëtuar mbretëreshën. Dhe armiqtë e saj po u hapin jo pak telashe. Bëhuni pjesë e një aventure të pareshtur, duke udhëtuar me…

 

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !