Thirrja e te Pareve

nga Xhek London #Roman; Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako 

Numri i Faqeve: 240 

Përshkrim i shkurtër

Veriu i Egër!

Baku, një qen i ri dhe i fuqishëm, rrëmbehet prej një jete pa telashe në Kaliforni dhe dërgohet në Veriun e Largët. Klondajku, në fillim të shekullit, ishte i mbushur plot me kërkues makutër ari, me indianë primitivë dhe ujqër të egër. Baku kthehet në një qen slite dhe i duhet të mësojë artin e dinakërisë dhe ashpërsisë në luftën për jetën. I stërvitur nga një mjeshtër, të cilin nisi ta donte, Baku kthehet në qenin më të fortë e më të egër të slitave në tërë Alaskën. Megjithatë, në thellësi të vetes Baku ndiente ngacmimin instinktiv për t’u çliruar nga urdhërat njerëzorë e për të lëvizur drejt “thirrjes së të parëve”.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !