Si ta Trembësh Përbindëshin

 Autor: Jana Bauer

Ilustrimet: Malgosia Zając

Përktheu: Nikollë Berishaj

Përshkrim i Shkurtër

Ke një përbindësh nën shtrat? Është i shëndoshë, me një sy dhe

me kthetra të mprehta? Do të jetë përbindësh trashanik.

Mos u shqetëso, ai trembet për vdekje nga veglat frymore! Mund ta përzësh me një marsh të fortë.

Po sikur përbindëshi të mos jetë trashaniku, po dhëmbëmadhi apo leshataku?

Po të jap një këshillë të vlefshme: telefono oton karkalecin!

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !