Sherlok Holmsi dhe Zagari i Baskërvillëve 

nga Arthur Conan Doyle #Tregime; #Mister; #Klasikët

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 218

Përshkrim i shkurtër

Cili është mallkimi misterioz i familjes Baskërvill?

Sër Çarls Baskërvilli gjendet i vdekur në rrethana të çuditshme. Dhe, kur Sër Henri Baskërvilli vjen nga Amerika, një kërcënim vdekjeje e pret në hotel.

A bëhet fjalë për një fuqi djallëzore? Një vrasës i arratisur endet nëpër shqopishtë… Një grua vajton… Një qen ulërin natën… Dhe Sherlok Holmsi thirret të hetojë.

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !