Burrë, Grua dhe Fëmijë 

nga Erich Segal #Roman; #Letërsia Amerikane

Përktheu: Manushaqe Bako

Përshkrim i shkurtër

Bobi dhe Shila kishin gjithçka: karriera të arritura, dy bija të  mrekullueshme dhe një martesë të përkryer… thuajse të përkryer. Ajo që Shila nuk dinte, ishte që Bobi ishte treguar dikur i pabesë, vetëm një herë, dhjetë vjet më parë, gjatë një udhëtimi pune në Francë. Ajo që Bobi nuk dinte, ishte që kjo marrëdhënie e shkurtër kishte sjellë në jetë një djalë. Tani ndodh një aksident tragjik… pason një telefonatë fatlume… dhe kjo do ta ndryshojë jetën e Bobit dhe të Shilës përgjithmonë.

“NJË XHEVAHIR… THJESHT I PËRKRYER…

ROMANI PËRCJELL EMOCIONIN E ÇASTIT,

ASHTU SI LOVE STORY”

– The Plain Dealer, Klivëlend.

“I PAHARRUESHËM”

– The Pittsburgh Press.

Erik Segal ka qenë autor, skenarist, profesor i letërsisë klasike. Ai është i njohur për dy romanet e tij, “Histori Dashurie” dhe Mjekët”. Segal lindi më 16 qershor 1937 në Bruklin (Nju Jork) dhe u nda nga jeta më 17 janar 2010. 

 

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !