Seria e Personazheve - Princeshë Pufeta

 

 

Teksti: Alain Jost dhe Thierry Culliford

 

Në fshatin e Pufëve po bëhen përgatitjet për ballon e madhe me kostume të pranverës. Këtë vit tema do të jetë «Princat dhe Princesha».

Princesha, natyrisht, shkruhet pa «t» në fund, sepse ka vetëm një Pufetë!

Çmimi: 350.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !