Seria e Personazheve - Mot i Keq për Pufin Ngriraman

Teksti: Alain Jost dhe Thierry Culliford

Përktheu: Ajsela Koka

Gjatë gjithë natës ka rënë borë në Fshatin e Pufëve.

Si gjithmonë, Baba Pufi ka punuar fort në laboratorin e tij. Ai buzëqesh kur shikon tokën të mbuluar me qilimin e bardhë…

– Pufët e mi të vegjël do të jenë të lumtur nesër në mëngjes!

Të gjithë… me përjashtim të Pufit Ngriraman, që i shikon nga dritarja. I gjori, ai dridhet edhe në pikun e verës. Do të guxojë të dalë në mes të të ftohtit?

Çmimi: 350.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !