Seria e Personazheve - Inteligjenti Flet Shumë

Teksti: Alain Jost dhe Thierry Culliford

Përktheu: Ajsela Koka

Përshkrim i shkurtër

Fshati i Pufëve është shumë i gjallë në verë.

Organizohen karnavale, veprimtari sportive, shfaqje…

Në skenë, Pufi Magjistar e përfundon aktin e tij me brohorima.

Prezantuesi lajmëron veprimtarinë e radhës, po nuk është aspak zbavitëse!

Një fjalim. Tipike për Pufin Inteligjent.

Shpejt, të gjithë largohen.

Çmimi: 350.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !