Rreth Botes ne 80 Dite

nga Zhyl Vern #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Shpresa Osmani

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Përpara se të zbuloheshin aeroplanët dhe udhëtimet me shpejtësi shumë të madhe, Fileas Fogu, një zotëri anglez, vë bast me 20000 stërlina se ai mund të udhëtojë rreth botës vetëm në 80 ditë. Gjatë rrugës Fogu takon një princeshë indiane të bukur, e ngatërrojnë me një kriminel të njohur dhe gabimisht ndiqet nga një dedektiv për t’u arrestuar. Ndiqni aventurat e tij fantastike nëpërmjet katër kontinenteve dhe në garën e vet të guximshme kundrejt kohës. Është një veprim i shpejtë, i matur, një udhëtim me humor, i mbushur me romancë, rrezik dhe aventura.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !