Përrallat e Vëllezërve Grim

nga V. Grim #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Përrallat më të Pëlqyera në Botë!

Hirushja… Hanseli dhe Greteli… Kësulëkuqja… Bukuroshja e Fjetur… këta janë vetëm disa nga miqtë e dashur që marrin jetë brenda këtyre faqeve. Ja, tek janë, histori pas historie, mrekulli, magji, princër e princesha, thesare të gjetura, ëndrra që bëhen realitet, për t’i shijuar përsëri e përsëri.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !