Një Qytet Lundrues 

nga Jules Verne #Roman; #Mister; #Klasikët; #Fantashkencë

Përktheu: Vladimir Bako

Përshkrim i shkurtër

Ka, sidoqoftë, një numër shenjash paralajmëruese për keq. Njëri nga kapitenët e Grei Istërnit ka vdekur i mbytur. Një pasagjer është lënë në brakti i trallisur në thellësi të anijes. Gjatë montimit të kaldajave, një mekanik është mbyllur salduar gabimisht në govatat e avullit! Ndonëse ky vapor ka kapërcyer njëzet herë Atlantikun, askush nuk mund të mohojë se atë e pret një fat i paracaktuar…

Megjithatë, është një kryevepër e ndërtimtarisë detare. Më shumë se një anije, një qytet lundrues! Dhe secili hipën në të e mrekullohet… Për dreq! Edhe një herë ende po përgatitet një dramë e re dhe tërë aktorët e saj ndodhen të bashkuar rastësisht mbi vapor. Burra që ndeshen në duel! Dhe mallkimi i ndjek pas… Pa llogaritur katastrofën detare, mëse të parashikuar… Një histori më dramatike akoma se ajo e Titanikut!

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !