Një Botë me Përralla 4

Mblodhi dhe Shqipëroi: Dritan Koka

Titujt e përrallave

Portokajtë e Artë, E Bukura dhe Bisha, Trëndafilja e Bardhë dhe Trëndafilja e Kuqe, Rosaku i Shëmtuar, Kalandrinoja dhe Elitropia, Kalandrinoja dhe Derrkuci, Tri Fijet e Flokëve të Artë, Pëllumbesha, Fundmaji i një të Çmenduri, Xhakomoja i Kristaltë, Xhuxhët e Mantovës, Tre vëllezërit, Kali i Bronztë, Hajduti i Sprovuar, Liqeni i Legjendës, Magjistari, Bota e Nëndheshme, Vendi Ku Nuk Ka Vdekje, Princi Gaforre, Mbreti i Pallonjve, Qesja Me Dy Monedha, Tri Puplat, Fshatarja e Mençur, Njeriu Prej Hekuri, Njeriu Prej Bore, Bilbili dhe Trëndafili, Plaka e Pangopur, Bilbili i Perandorit, Kush Është Më Fatlumi?, Rrobat e Reja të Perandorit, Lejlekët

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !