Mosha e Cunamit 

nga Alberto Pellai dhe Barbara Tamborini #Prindërim; #Psikologji

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve 256

Përshkrim i shkurtër

“Duke shembur mitet dhe bindjet e rreme, Barbara Tamborini dhe Alberto Pellai kanë stiluar një libërth të vërtetë udhëzimesh mbi paraadoleshencën, për të kuptuar çfarë ndryshon në trupin dhe në trurin e djemve dhe vajzave e për t’u ofruar prindërve instrumentet për t’u përballur me sjelljen e duhur me ketë kapitull të vështirë të ekzistencës së bijve të tyre.”

Federico Taddia, “La Stampa”

“Barbara Tamborini dhe Alberto Pellai na mësojnë që rritja e një fëmije nuk është thjesht çështje durimi, po mbi të gjitha të kuptuari.”

HuffingtonPost.it

LIBRI I PARË TËRËSISHT DEDIKUAR PARAADOLESHENCËS, TË TREGUAR DHE TË HETUAR NGA DY EKSPERTË TË MËDHENJ TË PSIKOLOGJISË SË MOSHËS EVOLUTIVE.

  •  Me testvetëvlerësimi
  • Filmatpër t’u parë së bashku me fëmijët tuaj
  • Dekalogune gjërave për t’u bërë e për të mos u bërë

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !