Mëso të Lexosh: Rrëfimet e Baba Pufit - 2

Autor: Peyo

Përktheu: Ajsela Koka

Përshkrim i shkurtër

Në mes të pyllit, Pufët bëjnë jetë të qetë. Por nuk është një jetë pa histori!

Atyre u ndodhin gjithë llojet e aventurave të vogla, argëtuese apo të frikshme, prekëse apo befasuese… Dhe shpesh mund të nxirret mësim prej tyre! Kjo është arsyeja pse Baba Pufi pëlqen t’ua rrëfejë në mbrëmje pranë zjarrit.

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !