Mbreti Artur dhe Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët

nga Houërd Pail #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Pasion dhe Trimëri!

Me Mbretin Artur në krye të Tryezës së Rrumbullakët, burrat më trima të mbretërisë luftuan për të prurë paqen, për të kryer vepra të famshme heroike, për të treguar forcën e zotësinë, për të fituar nderin. Është, gjithashtu, një kohë magjie, demonësh e shtrigash. Që prej çastit kur Arturi i ri nxjerr shpatën legjendare nga guri, ai mëdyshet mes së mirës dhe së keqes, mes dashurisë e xhelozisë për të bukurën Gjinevra. Ja, tek rrëfehet e tërë drama dhe bëmat e shpatave e ushtave që kërleshen, ndërsa furia e betejës nuk ka të ndalur.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !