Liza ne boten e cudirave

nga Luis Keroll #Roman i përshtatur për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Një Botë Krejt Tjetër!

Të shohësh një lepur duke vrapuar në lëndinë, nuk është e çuditshme. Mirëpo, kur e sheh këtë lepur të veshur me rroba dhe duke folur me zë të lartë, Liza i vihet ta ndjekë për të zbuluar se ku po shkon. Hyn nën strofullën e lepurit dhe shkon drejt aventurave më të çuditshme që ka kaluar ndonjëherë një vajzë e vogël. Ejani bashkë me Lizën dhe takoni disa nga personazhet më të pazakontë, të çuditshëm dhe të gëzueshëm që do të gjeni ndonjëherë nëpër faqet e një libri!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !