Libri i Xhungles

nga Rudjard Kipling #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Mogli, Djali-Ujk!

I rritur nga ujqit në thellësi të xhunglës, Mogli ndonjëherë gjuan me kafshët dhe ndonjëherë gjuhet prej tyre! Atij i duhet të përballet i vetëm me kafshë aspak miqësore, me ushtrinë poteremadhe të majmunëve, të cilët e rrëmbejnë dhe e çojnë në shtëpinë e tyre në majë të pemës, me tigrin gjithnjë të uritur, Shir Kanin, madje edhe me vetë llojin e tij, njeriun; e të mësojë të jetojë nëpërmjet ligjit të xhunglës. Këto episode mbresëlënëse, njëri më tërheqës se tjetri, mund të lexohen gjatë tërë jetës për emocionet që transmetojnë, aventurat që përshkruajnë dhe për

depërtimin e mprehtë në botën e njerëzve e të kafshëve si dhe në marrëdhëniet mes tyre.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !