Leksione mbi Harresën

nga Nermin Yıldırım #Roman

Përktheu: Alfons Pupli 

Nr i faqeve: 383 

Përshkrim i shkurtër

Ky roman përqendrohet  aventurën e Feribes  Qendrën e Shkatërrimit   Kaluarësku ajo shkon për  hequr qafe kujtimet e saj  bukura i lanë pas hidhërimin e një zemërthyerjeje. Po Leksionet mbi Harresën do  zhvillohen  këtë vend,  bashku me detyrat e shtëpisë ajo duhet  kryejë çdo javë, do t’ia kthejnë jetën përmbys këtë mënyrëndërsa nga njëra anë hedh hapat  rrugën për  harruar ish të dashurinnga ana tjetërheroina jonë do  hiqet zvarrë nëpër aventura cilat as nuk do t’i shkonin  mendjeLeksione mbi Harresën niset nga dëshira njerëzore për  harruar kujtimet e hidhura dhe na skicon një portret  jetës moderne, duke ironizuar premtimet e saj për lumturi  këmbim  parave 

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !