Kenge Krishtlindjesh

nga Çarls Dikens #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

“Bah, gjepura!”

Skruxhi, një plak i pakëndshëm dhe koprrac, tallet me Krishtlindjet dhe Shpirtin e tyre. Po Skruxhit i është përgatitur një mësim. Fantazmat e Krishtlindjeve të Shkuara, të Tashme dhe të Ardhshme e vizitojnë gjatë vigjiljes së Krishtlindjeve, duke ia ndryshuar jetën përgjithmonë. Takohuni me personazhe të paharrueshme si Bob Kraçiti, Tajni Timi dhe vetë plaku Skruxh. Rrëfenja e pavdekshme e Çarls Dikensit mbi dashurinë dhe shpëtimin mbetet tregimi më i dashur i Krishtlindjeve i të gjitha kohërave.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !