Inspektore Numërori dhe Zhdukja e Parukës së Artë

Autorë: Daniela Lucangeli, Adriana Molin, Nicoletta Perini, Silvana Poli

Përktheu: Ajsela Koka

Përshkrim i shkurtër

Libri-lojë për të stërvitur inteligjencën numerike në shkollën fillore

Në këtë episod Inspektore Numërori dhe ndihmësit e saj, Miushët e Gjirizeve, do të hetojnë mbi vjedhjen e parukës së artë, zhdukur në mënyrë të mistershme nga salloni më i famshëm i bukurisë në Sheshin e Spanjës. Skuadra simpatike e hetuesve do ta shoqërojë fëmijën në kërkimin e të dhënave që do të zbulojnë fajtorin.

Në këtë vëllim veprimtaritë vërtiten mbi:

  • numrat deri në 100
  • llogaritjet e shpejta me mend
  • të kuptuarit e tabelave
  • labirinte e figura gjeometrike
  • masa: peshë, gjatësi, aftësi
  • të dhëna dhe ndërlidhje
  • zgjidhje problemash

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !