Hakmarrja e Zonjës Dragua

nga Kejt MekMullan #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

A mjafton magjia për kurajë e një magjistari për të shpëtuar Uiglafin, kur “Nëna e Gjithë Dragonjve” (ose të paktën nëna e 3684 prej tyre) vjen të përballet me djalin që vrau birin e saj të 92-të?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !