Dredhka

nga Şebnem İşigüzel #Roman

Përktheu: Silvi Mema 

Nr i faqeve: 448 

Përshkrim i shkurtër

Në këtë roman, Şebnem İşigüzel krijon një univers
të tmerrshëm, të madh. Ajo të çon në këtë univers dhe të braktis atje, duke të lënë krejt vetëm me ndjenjat,  ndaj të cilave bie pre, ndërsa hap rrugën përmes romanit. Kështu, ti vjen të heqësh dorë nga jeta jote dhe të jetosh në botën e premtuar nga Dredhka.  Stamboll. “Atë dimër, jetët tona do të ngatërroheshin si
degët e dredhkës, të shkundura nga fatkeqësia
dhe ligësia.
” Kështu fillon romani, pak para se dy  heronjtë e tij të çuditshëm, njëri piktor, tjetri shkrimtar i famshëm,
të takohen për herë të parë në zyrën e mjekut. Pas kësaj njohjeje, për shkak të  një serie rastësish tronditëse, jetët e tyre ndërthuren si dredhkë kacavjerrëse.  Gjithçka, që ata menduan se ishte lënë  pas, që i përkiste së kaluarës,  kthehet t’i pëndjekë.
 

Çmimi: 1,200.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !