Çmimet 

nga Erich Segal #Roman

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 480

Përshkrim i shkurtër

Adam Kupërsmithi është nga ai kombinimi i rrallë: një mjek i shkëlqyer, që kujdeset me shpirt për pacientët e vet.

Sendi Revëni, një kërkues shkencor pararojë, devocioni i të cilit mund të matet vetëm me aftësitë e veta gjeniale. Izabel da Kosta, fëmija gjeni, ia detyron tërë suksesin e vet të atit, i cili e nxiti të synonte yjet.

Adami. Sendi. Izabela.

Për të tre, Çmimi Nobel hedh premtimin e vet ngashënjyes mbi punën e tyre. Dy do të zgjidhen për nderimin më të lartë; njëri prej tyre nuk do të jetojë për ta marrë atë. Po ndërsa kërkojnë sekretet e natyrës, ata do të zbulojnë, gjithashtu, të fshehtat në  zemrat e veta.

Këto histori e bëjnë “Çmimet” një roman përthithës, të ngarkuar me emocion, një roman që provon sërish se Erik Segali është mjeshtri i patejkalueshëm i të qeshurave dhe lotëve, tragjedisë dhe triumfit.

Çmimi: 1,400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !