5. Athina e Urtë

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  176

Përshkrim i shkurtër

Athina nuk është e vetmja nxënëse e re në Malin Olimp! Kur një i vdekshëm me emrin Herakli shpërngulet në Akademi, Athina e kupton se me çfarë po përballet. Edhe ajo vetë erdhi atje disa muaj më parë. Herakliut i lypet ndihmë jo vetëm për t’u përshtatur, por edhe për të përmbushur dymbëdhjetë “bëmat”, përndryshe do ta përjashtojnë nga shkolla! Kur babai i Athinës, drejtori Zeus, i kërkon asaj në fshehtësi që të kujdeset për djalin e ri, ajo detyrohet të gjuajë bisha mitike dhe të pastrojë jashtëqitje. Do t’i lypset e gjithë mençuria e saj e mbarënjohur që t’ia dalë mbanë.

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !