Akti i Fundit në Bosfor

nga Celil Oker #Mister, #Thriller, #Dedektiv 

Përktheu: Alfons Pupli 

Nr i faqeve: 228 

Përshkrim i shkurtër

Remzi Ynali, një detektiv privat në Stamboll, bën një gabim. Ai nuk e merr seriozisht një aktore të re bukuroshe, që ndihet e kërcënuar.  Tashmë ajo ka vdekur.  Për të qetësuar ndërgjegjen dhe për të vënë nderin në vend, Ynali i futet punës dhe rrëmon një fole grerëzash. Ai depërton në ambjentet e teatrove,  bareve të errëta dhe strofkave të zymta të kumarit, për të zbuluar të vërtetën,  sepse vetëm ajo mund ta shpëtojë.  Me romanet e tij me dedektiv Remzi Ynalin, Xhelil Okeri na tregon një Stamboll që nuk gjendet në guidat e udhëtimeve turistike. 

Çmimi: 800.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !