15. Afërdita e Drejtë

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  163

Përshkrim i shkurtër

Kush është më e Drejta dhe më e Bukura?

Afërditës nuk i pritet sa të festojë ditëlindjen e të pëlqyerit të saj, Aresit! Po ja tek shfaqet dikush që vjen pa ftuar: motra e tij, Erisa, perëndesha e grindjes dhe mosmarrëveshjes. Afërdita as nuk e di se Aresi na paska një motër, por është e vendosur të bëjë figurë të mirë.

Erisa ka sjellë me vete një trofe të artë me një mollë, ku shkruhet: Për më të Drejtën dhe më të Bukurën. Ky trofe ka diçka magjike, që e bën Afërditën dhe Athinën të humbin mendjen pas tij. Kur Zeusi shpall një konkurs, që do t’i ndajë nxënësit e AMO-së në Skuadrën e Athinës apo Skuadrën e Afërditës, molla e artë kthehet në mollën e sherrit. Do të arrijë ky konkurs të prishë edhe shoqërinë e vërtetë?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !