Martin Barry, i diplomuar në arte, i specializuar në mjetet e komunikimit, skenarist dhe producent, vijon me sukses një karrierë në kinema, në televizion dhe në multimedia. Ka shkruar dhe realizuar emisione për rininë dhe çështjet publike, seri dokumentarësh dhe letërsi artistike. Me Sekretin e Mhoragës autori na tërheq në një varg befasues zhvillimesh, ku krijesat ujore dhe qeniet njerëzore të erës bashkëkohore, u bëjnë jehonë atyre të Mesjetës.

Në shqip nga Botimet Dritan: Seria “Sekreti i Mhoragës”

Lista e librave të autorit