Të Pafajshmit

nga Francesca Segal #Roman

Përktheu: Aleksandra Kola

Nr i faqeve: 310

Përshkrim i shkurtër

Romani i parë i Francesca Segalit është shembulli se si dikush mund të ndikohet nga shkrimtarët e mëdhenj të kohëve të shkuara, e megjithatë të mos zihet në kurthin e tyre.  Frymëzuar nga “Mosha e Pafajësisë”, libri i Segalit është më i ngrohtë, më zbavitës dhe pikturon një portret më dinamik e më njerëzor të një bashkësie që funksion, e cila i bën karshillëk të mrekullueshëm shtresës së ftohtë shoqëore në Nju Jorkun e Epokës së Artë… Segali mori temën e një vepre të mirënjohur dhe e bëri të vetën, të gjallë dhe argëtuese. 

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !