Rrota e Fatit të Keq

nga Kejt MekMullan #Roman 

Përktheu: Manushaqe Bako

Uiglafi, Erika dhe Angusi do të përfaqësojnë Akademinë e Gjuetarëve të Dragonjve në Turneun Mbarëshkollor të Forcë së Trurit! Po si t’ia bëjnë me kapitenin e skuadrës, Lythamburrësin, të cilit i duket vetja se i di të gjitha? Dhe a mund të kenë ndonjë shans për të fituar kundër ekipit snob të Koservatorit Fisnik të Kalorësve?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !